Lager – Logistik och Ehandelsbemanning

Hos oss kan du hyra in personal när du behöver arbetskraft. Vi kan hjälpa till att täcka upp för sjukskrivningar, föräldraledigheter, under semestertider och vid säsongstoppar – till exempel vid Black Friday och jul. Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag och våra konsulter är utbildade och redo både för korta uppdrag och för mer långsiktiga uppdrag alla dagar i veckan, året runt. 

När du behöver bemanning till lager, logistik och e-handel är Lexman ett bra val. Vi kan agera som inhyrd personal men vi kan även hjälpa er med hela driften. Vi erbjuder en smart helhetslösning med allt från arbetsledning till inleveranser och utleveranser till kund.

Expressbemanning

Med vår expressbemanning kan vi vara på plats hos dig redan inom 60 minuter. Duktig personal är en av de viktigaste faktorerna för att verksamheten ska fungera och därför är våra konsulter alltid utbildade, de ger en god kundservice och arbetar i ett högt tempo. Våra tjänster gör ditt företag effektivt och lönsamt.

Unik bemanningspool

Hos Lexman har vi en unik bemanningspool där vi kan utbilda konsulter som passar just din verksamhet och som blir experter på ditt företags arbetssätt. Bemanningspoolen kan finnas tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer om bemanningspoolen.

Hyrköp

Hyrköp är tjänsten för er som har behov av att rekrytera medarbetare, men vill prova om personen i fråga passar för uppgifterna innan ni tillsätter tjänsten. Detta upplägg passar även dig som är osäker på om den aktuella tjänsten kommer att bli permanent. 

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman

1

Analys av behov

Vi ser över ditt behov av personal för att ta fram dem rätta konsulterna som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Lexman återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och passar er verksamhet. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

Carin
Utbokning

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Bokningsformulär
Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
Ring oss dygnet runt
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvård
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68
5 anledningar till att använda bemanningsföretag

Maila oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vårt kontor >>

Medlemmar i