Administration – bemanning och rekrytering

Lexman erbjuder en professionell administrationstjänst med välutbildad personal som bemannar olika nyckelpositioner inom företaget. Våra tjänster inkluderar receptionister, växelpersonal, kundtjänstmedarbetare, mötesbokare och eventvärdar. Med fokus på kompetens och service skräddarsyr vi bemanningslösningar för att möta ditt företags specifika behov och säkerställa en effektiv och välorganiserad verksamhet.

Mejla oss Ring oss

Expressbemanning

Med vår expressbemanning kan vi vara på plats hos dig redan inom 60 minuter. Duktig personal är en av de viktigaste faktorerna för att verksamheten ska fungera och därför är våra konsulter alltid välutbildade, de ger en god kundservice och arbetar i ett högt tempo.

Unik bemanningspool

Hos Lexman har vi en unik bemanningspool där vi kan utbilda konsulter som passar just din verksamhet och som blir experter på ditt företags arbetssätt. Bemanningspoolen kan finnas tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer om bemanningspoolen.

Hyr först, rekrytera senare

Att först anlita på konsultbasis och sedan övergå till anställning är ett effektivt och riskfritt sätt att rekrytera. Du får möjlighet att testa en specialists kompetens inom administration, utvärdera deras arbete och sedan bestämma om permanent anställning är det rätta steget. Vi fungerar som arbetsgivare under konsulttiden, vilket innebär att du har möjlighet att anställa personen på heltid när det passar dig. Under denna period står vi, som arbetsgivare, för alla aspekter av anställningen, från onboarding till uppföljning, vilket avlastar er.

När det gäller fördelarna med att hyra in kompetens inom administration, finns det flera punkter att notera:

  1. Flexibilitet: Du kan justera personalstyrkan baserat på arbetsbelastningen, vilket gör det möjligt att hantera tillfälliga höjdpunkter i arbetsflödet utan att behöva anställa mer personal permanent.

  2. Expertis: Du får tillgång till kvalificerade och erfarna yrkespersoner som kan bidra till att förbättra effektiviteten och produktiviteten i din verksamhet.

  3. Tidsbesparing: Inhyrning minskar tiden som annars skulle ägnas åt rekryteringsprocessen, vilket gör att du kan fokusera mer på din kärnverksamhet.

  4. Kostnadseffektivitet: Genom att endast anställa extra personal när det behövs, kan du minimera lönekostnaderna och maximera din budget.

  5. Riskminimering: Du får möjlighet att testa en potentiell medarbetares arbetsförmåga och kulturella passform innan du erbjuder en permanent position, vilket minimerar risken för felrekrytering.

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis