rekrytering

Våra bemanningstjänster inom detaljhandeln.

Lexman är en bemannings- och rekryteringsförmedling för både stora och små företag. Vi kan hjälpa till med flexibel bemanning för korta och långa uppdrag och vi kan även hjälpa till med effektiva rekryteringar vid nyanställningar. Skillnaden mellan bemanning och rekrytering är att vid en rekrytering anställs ny personal direkt av företaget medan man vid en bemanning hyr in konsulter under kortare eller längre perioder för särskilda uppgifter. Moderna företag behöver ofta flexibla och smidiga personallösningar då det kan vara svårt att planera hur stort personalbehovet kommer att vara. Inhyrd personal kan då vara ett effektivt och enkelt sätt att få verksamheten att rulla och passar bra vid till exempel föräldraledigheter, säsongstoppar, semestertider och sjukfrånvaro. Alla konsulter som arbetar för Lexman är utbildade för respektive uppdrag. Du sparar tid och engagemang när du hyr in

personal och kan istället ägna dig åt kärnverksamheten. När verksamheten sedan ska växa kan Lexman hjälpa till med smidiga och professionella rekryteringar. Våra konsulter är engagerade och kompetenta inom en rad olika områden och vi arbetar med allt från butiksbemanning, lager, logistik och e-handel till ombyggnationer, etableringar och lokalvård.

Vid en rekrytering är det viktigt att attrahera rätt kompetens till arbetsplatsen. När du väljer att anställa personal har du ett långsiktigt behov av ny personal. Vill du ha hjälp med rekryteringsprocessen kan du vända dig till Lexman. Vi kan hjälpa till att bedöma vilken kompetens som behövs och efterfrågas och sedan matcha detta med potentiella kandidater. Vi har vid flera tillfällen hyrt ut personal som sedan fått anställning på arbetsplatsen. Att börja med att bemanna tjänsten eller tjänsterna med inhyrd personal kan vara ett bra sätt, för båda parter, att lära känna varandra. Vid varje bemanning och varje rekrytering arbetar vi brett och öppet för att hitta rätt kompetens till rätt plats. Vi är ett rikstäckande bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i både Stockholm och Göteborg och vi vet att det är viktigt med flexibilitet, engagemang och enkelhet.

Kontakta Lexman för snabb och smidig bemanningshjälp eller för en rekrytering. Du når oss via telefon eller via vårt bokningsformulär online. Vi kan hjälpa till vid akuta personalbehov och att säkra kompetensförsörjningen långsiktigt. Vid en nyrekrytering tar vi hand om hela processen och säkerställer att rätt kompetens kommer till rätt plats. Välkommen att kontakta oss när du ska rekrytera ny personal till ditt företag, tillsammans diskuterar vi fram vilka dina behov är och vilken lösning som passar just dig bäst.

Vi erbjuder följande tjänster inom detalhandeln:

 Butikssäljare
 Varuplock
 Kassapersonal
 Delikatess
 Kock och Bagare
 Styckare
 Förbutik
 Lager och truck

Ladda ner produktblad

Boka personal online: Onlinebokning
Kontakta växeln för bokning: 070-748 01 68

Några av våra kunder

Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvård
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68
5 anledningar till att använda bemanningsföretag

Maila oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vårt kontor >>

Medlemmar i