Om oss

Lexman Àr ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemanning till företag inom detaljhandeln. Företaget har specialiserat sig pÄ att erbjuda bemanning inom omrÄden som butik, e-handel, lager, etablering och lokalvÄrd. Lexman Àr medlem i arbetsgivar- och branschorganisationen Almega och har kollektivavtal.

Företagets framgÄngar bygger pÄ goda relationer med kunderna och instÀllningen att allt gÄr att lösa. Lexman sÀtter en hög servicenivÄ och tillgÀnglighet i fokus och strÀvar efter enkelhet i sina processer. För Lexman Àr det viktigt att kunderna fÄr rÀtt konsult nÀr de behöver det.

Företaget arbetar flexibelt och kunderna betalar bara för det arbete och den tid som de behöver. Lexman erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för sina konsulter pÄ ett sÀkert och tryggt sÀtt. Alla konsulter har rÀtt utbildning för varje uppdrag som de utför.

Sammantaget Àr Lexman ett pÄlitligt och professionellt bemanningsföretag som erbjuder högkvalitativ bemanning inom detaljhandeln. Företaget fokuserar pÄ att skapa goda relationer med sina kunder och erbjuder enkelhet, hög servicenivÄ och tillgÀnglighet. Konsulterna har goda utvecklingsmöjligheter och rÀtt utbildning för varje uppdrag.

Lexman Àr ett bemanningsföretag som grundades 2005 i Stockholm. Sedan dess har företaget genomgÄtt en stark expansion och har idag över 200 anstÀllda konsulter. Lexman Àr ett nationellt bemanningsföretag med lÄng och omfattande erfarenhet av bemanningsbranschen.

Företaget erbjuder en effektiv och flexibel personalstyrka som kan anpassas efter kundens behov. Lexman hjÀlper till med allt frÄn snabb bemanning vid ordertoppar, sjukfrÄnvaro och förÀldraledighet till omorganisering av en hel butik, nystart och bemanning inom e-handel, lager, logistik och lokalvÄrd.

Som kund hos Lexman erbjuds en nöjd kundgaranti, vilket innebÀr att om en konsult inte uppfyller kraven debiteras inte arbetet och vid behov kan en ny konsult tilldelas. Detta visar pÄ företagets engagemang för att leverera högkvalitativ bemanning och att uppfylla kundens förvÀntningar.

Med sin lÄnga erfarenhet och omfattande kompetens förstÄr Lexman vad som krÀvs för att tillgodose kundernas behov pÄ alla nivÄer. Företaget Àr en pÄlitlig och professionell partner för företag som söker flexibilitet och effektivitet i sin personalstyrka.

Kontakta oss sÄ berÀttar vi mer >

NÄgra av vÄra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfÀrsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjÀnst och administrativa tjÀnster
emmaus
direkten
paradise
sabis
bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvÄrd
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68
5 anledningar till att anvÀnda bemanningsföretag

Kontakta oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vÄrt kontor >>
LÀs vÄra senaste nyheter hÀr

Medlemmar i
lexman Àr medlemmar i kompentensföretagen almega