Om oss

Lexman är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemanning till företag inom detaljhandeln. Företaget har specialiserat sig på att erbjuda bemanning inom områden som butik, e-handel, lager, etablering och lokalvård. Lexman är medlem i arbetsgivar- och branschorganisationen Almega och har kollektivavtal.

Företagets framgångar bygger på goda relationer med kunderna och inställningen att allt går att lösa. Lexman sätter en hög servicenivå och tillgänglighet i fokus och strävar efter enkelhet i sina processer. För Lexman är det viktigt att kunderna får rätt konsult när de behöver det.

Företaget arbetar flexibelt och kunderna betalar bara för det arbete och den tid som de behöver. Lexman erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för sina konsulter på ett säkert och tryggt sätt. Alla konsulter har rätt utbildning för varje uppdrag som de utför.

Sammantaget är Lexman ett pålitligt och professionellt bemanningsföretag som erbjuder högkvalitativ bemanning inom detaljhandeln. Företaget fokuserar på att skapa goda relationer med sina kunder och erbjuder enkelhet, hög servicenivå och tillgänglighet. Konsulterna har goda utvecklingsmöjligheter och rätt utbildning för varje uppdrag.

Lexman är ett bemanningsföretag som grundades 2005 i Stockholm. Sedan dess har företaget genomgått en stark expansion och har idag över 200 anställda konsulter. Lexman är ett nationellt bemanningsföretag med lång och omfattande erfarenhet av bemanningsbranschen.

Företaget erbjuder en effektiv och flexibel personalstyrka som kan anpassas efter kundens behov. Lexman hjälper till med allt från snabb bemanning vid ordertoppar, sjukfrånvaro och föräldraledighet till omorganisering av en hel butik, nystart och bemanning inom e-handel, lager, logistik och lokalvård.

Som kund hos Lexman erbjuds en nöjd kundgaranti, vilket innebär att om en konsult inte uppfyller kraven debiteras inte arbetet och vid behov kan en ny konsult tilldelas. Detta visar på företagets engagemang för att leverera högkvalitativ bemanning och att uppfylla kundens förväntningar.

Med sin långa erfarenhet och omfattande kompetens förstår Lexman vad som krävs för att tillgodose kundernas behov på alla nivåer. Företaget är en pålitlig och professionell partner för företag som söker flexibilitet och effektivitet i sin personalstyrka.

Kontakta oss så berättar vi mer >

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis