Bemanning I Uppsala med rätt kompetens

På Lexman är vi ett framträdande namn inom bemanning både för butiker och lager inom detalj- och dagligvaruhandeln i Uppsala. Genom vårt långa samarbete med stora kedjor som ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross, har vi utvecklat en unik kompetens för att skapa en pålitlig och effektiv verksamhet.

Vår omfattande erfarenhet inom olika uppdrag möjliggör oss att matcha rätt konsult till varje specifikt uppdrag. Våra konsulter är utbildade och erfarna inom ett brett spektrum av uppgifter, från varuplock och kassaarbete till arbete inom bageri och delikatessavdelningar. De är utmärkta på att snabbt och effektivt sätta sig in i era arbetsuppgifter och system.

Låt oss hjälpa dig att stärka din verksamhet genom att hitta rätt personal för dina behov. Vår erfarenhet, expertis och nätverk gör att vi kan assistera dig att bygga upp en pålitlig och effektiv verksamhet, oavsett om det gäller bemanning i butik eller lager i Uppsala. Kontakta oss idag och låt oss visa hur vi kan bidra till att du når dina mål.

Mejla oss Ring oss
ica maxi bemanning av bagare

Lexman är en stor räddare för oss. Vi använder nästan dagligen bemanning i b.la. Bageriet och delikatessen. Personalen Lexman levererar lever upp till våra höga krav som vi ställer på vår egna personal.

ICA MAXI HANINGE
citygross bemanning av bagare och delikatess

Använt oss av Lexmans tjänster under flera års tid. Vi tycker det är jätteviktigt att ha en bra relation med ett bemanningsföretag som funkar för oss. Oavsett om vi behöver personal till kassan, varuplock eller våra manuella avdelningar så fixar dem det.

CITY GROSS BROMMA
ica maxi bemanning i kassa och varuplock

Samarbetet med Lexman gör att vi känner oss trygga att täcka eventuella sjukdomar och övrig personalbrist. Vi är jättenöjda med personalen vi får till alla avdelningar.

ICA MAXI BARKARBY

Expressbemanning

Lexman har en unik tjänst som kallas expressbemanning. Det innebär att vi kan vara på plats hos dig i Uppsala inom bara 60 minuter. Vi vet att en viktig faktor för att din verksamhet ska fungera är duktig personal och därför är våra konsulter alltid välutbildade och ger en exceptionell kundservice. Deras förmåga att arbeta i högt tempo ger dig den trygghet du behöver, så att du aldrig behöver oroa dig för driftsavbrott eller personalbrist.

Vi förstår vikten av flexibilitet och driftsäkerhet, så när det gäller att hantera svängningar i arbetsbelastningen eller akuta problem, tveka inte att vända dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en driftsäker och effektiv verksamhet, med vår expressbemanning.

Unik bemanningspool

Vi har en unik bemanningspool där vi utbildar konsulter som passar just din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hyrköp

Lexman, beläget i Uppsala, erbjuder en unik tjänst känd som Hyrköp. Denna tjänst är idealisk för dig som letar efter nya medarbetare i Uppsala, men önskar att utvärdera om kandidaten är rätt för jobbet innan du gör anställningen permanent. Hyrköp ger en flexibilitet i rekryteringsprocessen som låter dig pröva potentiella anställda innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

Denna tjänst, tillgänglig i Uppsala, är också utmärkt för dig som är osäker på om den aktuella tjänsten kommer att vara permanent. Det ger dig möjlighet att ha en person på provanställning under en viss tid för att se hur det fungerar, och sedan fatta beslut om du vill göra anställningen permanent eller inte. Hyrköp är en tjänst som minskar rekryteringsrisken för dig som arbetsgivare i Uppsala, och ger dig chansen att testa innan du bestämmer dig.

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman – Ett av Uppsalas ledande bemanningsföretag

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel.

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis