butiksbemanning

Våra bemanningstjänster inom detaljhandeln.

Med konsulter från Lexman får du utbildad och kompetent personal till detaljhandeln och dagligvaruhandeln, både för fysiska butiker och e-handel. Vi kan hjälpa till och täcka upp med personal vid sjukfrånvaro, föräldraledigheter, säsongsvarierad försäljning och vid ordertoppar när ordinarie personalstyrka inte hinner med arbetsuppgifterna. Vår styrka är att vi är ett rikstäckande bemanningsföretag med över 200 konsulter. Med bemanningspersonal behöver du inte tänka på rekryteringsprocessen och att anställa egen personal. Du får duktig och effektiv personal den tid och för de arbetsuppgifter du behöver och betalar bara för de timmar som våra konsulter är hos dig. Samtidigt lär du känna nya medarbetare och många av våra kunder väljer att överta våra konsulter i egen anställning efter en tid. Inom detaljhandel och dagligvaruhandel erbjuder vi följande tjänster:

 Butikssäljare
 Varuplock
 Kassapersonal
 Delikatess
 Kock och Bagare
 Styckare
 Förbutik
 Lager och truck

Att anlita ett bemanningsföretag ska inte vara svårt och tidskrävande. Hos Lexman får du en snabb och flexibel bemanningstjänst som du enkelt bokar via telefon eller direkt online via ett bokningsformulär. Vi vet att det kan vara svårt att förutse bemanningsbehoven och därför finns vi redo både för kortvariga och långvariga uppdrag. Med vår expressbemanning kan vi vara på plats hos dig redan inom 60 minuter. Duktig personal är en av de viktigaste faktorerna för att verksamheten ska fungera och därför är våra konsulter alltid utbildade, de ger en god kundservice och arbetar i ett högt tempo. Våra tjänster gör ditt företag effektivt och lönsamt.

Lexman har lång erfarenhet av bemanning inom detaljhandeln och dagligvaruhandeln. Vi arbetar med alla stora kedjor som till exempel ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross. Med stor spännvidd på uppdragen har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet och kan matcha rätt konsult till varje uppdrag. Med vår unika bemanningspool kan vi utbilda konsulter som passar just ditt bemanningsbehov. Konsulterna blir experter på verksamheten och kan vara tillgängliga alla dagar i veckan, både för akuta problem eller för att gå in på ett rullande schema.

Lexman är ett auktoriserat bemanningsföretag och har medlemskap i arbetsgivar- och branschorganisationen Almega. Anlitar du en konsult från Lexman får du även en nöjd kund-garanti som innebär att om konsulten inte uppfyller kraven på arbetsplatsen debiteras inte arbetet och vid behov kan en ny konsult tillsättas.

Ladda ner produktblad

Boka personal online: Onlinebokning
Kontakta växeln för bokning: 070-748 01 68

Några av våra kunder

bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvård
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68

Maila oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vårt kontor >>

Medlemmar i