Står ni i utmaningarna att hitta kompetent personal vid sjukdomar eller uppsägningar? Då är Lexman den ultimata samarbetspartnern för er.

Året var 2005 då några butikschefer sålde sina butiker och startade LeXman för att hjälpa butiker med samma problem som dom själva haft, just att hitta kompetent personal.
Nu 2022 är Lexman ett av Sveriges ledande bemanningsföretag för detalj och dagligvaruhandeln med verksamhet i hela Sverige.

Något många butiker har problem med är att hitta säljande och välutbildad delikatess personal. Ofta har man inte tiden själva att utbilda ifrån grunden.
Lexman har utvecklat sin egen omtyckta interna utbildning för att ta fram välutbildade delikatess konsulter vilket resulterat i att butiker från hela Sverige kontaktar oss om att hyra delikatess personal både kort och långsiktigt som ofta även resulterar i att butiken egen anställer Lexman personalen.

Lexman är bara ett telefonsamtal bort när vi får behov av kunniga medarbetare deras tillgänglighet är på topp dygnet runt!
Utmaningarna i dom manuella avdelningarna och matcha rätt kompetens med uppdraget löser Lexman till 100%. Det gör dom till en trygg partner.

Roger Stendalen – ICA Maxi Bålsta

Det är inte konstigt att några av Sveriges största butiker dagligen hyr personal av Lexman. På referenslistan står b.la. ICA Maxi Haninge – Sveriges största butik försäljningsmässigt.
Lexman hyr även ut personal till Coop, Willys, Hemköp, City Gross och övriga ICA butiker.

Nästa gång ni får problem med att lösa tillsättning av personal kontakta Lexman. Vi hjälper er inom alla avdelningar i butiken till ett kostnadseffektivt pris.

  • Delikatessbemanning
  • Bagare
  • Konditor
  • Kassapersonal
  • Varuplock
  • Styckare

Prova oss kostnadsfritt* idag! Gör en bokning online och ange rabattkoden juli så får ni 1 konsult á 9 timmar till valfri avdelning. https://lexman.se/boka-personal *Gäller enbart nya kunder