När höstens kyliga vindar börjar blåsa är det inte bara löven som faller – ofta kan det vara en utmaning i bemanningen när våra yngre kollegor går tillbaka till sina studier. Men oroa er inte, Lexman står redo att fylla dessa vakanser.

Vi är inte nykomlingar i branschen. Sedan 2005 har vi stått i frontlinjen för att hjälpa företag, både stora och små, att bemanna butiker, lager och administrativa tjänster. Vår långa erfarenhet har gett oss ett förtroendeingivande rykte – särskilt uppskattat för vår snabba expressbemanning. Men det som verkligen gör oss unika är vår personal. De är handplockade för att vara serviceinriktade, med en särskild förmåga att ge era kunder en upplevelse utöver det vanliga.

Och om ni tycker att rekryteringsprocessen tar för mycket tid och resurser – vi har också en lösning för det. Med Lexman vid er sida kan ni skära ner på rekryteringskostnader och istället fokusera på de aspekter av er verksamhet som ni brinner mest för. Låt oss göra det tunga lyftet när det gäller att hitta rätt kandidat som matchar just eran verksamhet.

Låt oss vara er partner i höst – och alla årstider. Med Lexman är ni aldrig ensamma med era bemanningsbehov.
Kontakta oss på info@lexman.se eller ring 070-7480168