Vi på Lexman Bemanning har alltid strävat efter att erbjuda våra kunder kvalitet och effektivitet i bemanningen, med särskilt fokus på rätt kompetens på rätt plats. Idag är vi glada att kunna tillkännage vårt senaste partnerskap med ICA Maxi Lindhagen, en kund som värderar kvalitet och kundupplevelse lika mycket som vi gör.

Det är med stor glädje och stolthet vi meddelar att vi kommer att leverera professionella bagare till ICA Maxi Lindhagen. Våra bagare kommer att vara på plats dagligen under en bestämd period och producera allt från fräscha tårtor till rustikt matbröd. Med våra bagares kompetens och passion kommer vi att ge kunderna på ICA Maxi Lindhagen en helt ny nivå av matupplevelse.

våra bagare har bageri och konditori utbildning

Vårt mål på Lexman Bemanning har alltid varit att erbjuda tjänster som möter våra kunders specifika behov. Vi inser att ingen kund är densamma och att varje kund kräver unika lösningar. Vårt samarbete med ICA Maxi Lindhagen är ett lysande exempel på detta.

Att föra samman våra expertbagare med ICA Maxi Lindhagen – en ledande aktör inom livsmedelsbranschen – är inte bara en framgång för oss som företag, men också en möjlighet för oss att visa upp den yrkesskicklighet och passion som våra bagare besitter. Vi tror att deras expertis kommer att skapa en märkbar skillnad i ICA Maxi Lindhagens bageriavdelning.

Vi på Lexman Bemanning är otroligt glada över att få denna möjlighet att expandera vår expertis till bagerisektorn och att kunna bidra till en bättre kundupplevelse hos ICA Maxi Lindhagen. Vi tror att detta partnerskap kommer att ge båda företagen en möjlighet att växa och utvecklas tillsammans.

Vi ser fram emot att ge ICA Maxi Lindhagens kunder en oförglömlig upplevelse av färskt och vackert bakat bröd. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att vara givande för alla inblandade och vi ser fram emot att se vart det leder oss.

Stort tack till ICA Maxi Lindhagen för deras förtroende och vi ser fram emot att påbörja detta spännande samarbete. Här kommer vi, Lexman Bemanning, för att leverera världsklass bemanning till ditt lokala bageri!

Läs mer om våra bemanningstjänster till butiker och bageri här