lokalvård

Tjänster inom lokalvård.

Lexman erbjuder flexibla och effektiva bemanningstjänster inom lokalvård. Vi har ett brett utbud av tjänster, allt från storstädning och flyttstädning till kontorsstädning och butiksstädning. Vi kan hjälpa till med lokalvård hos till exempel privata företag, kommuner, hotell, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, vårdenheter och shoppingcenter. Vi anpassar insats, tid och personal efter verksamheten och behoven. Lokalvård är en viktig faktor för att maximera prestationen hos medarbetarna och öka trivseln på arbetsplatsen både för personal, kunder och besökare. Våra konsulter är utbildade för uppdragen och de är noggranna och engagerade. Med Lexmans bemanningstjänster inom lokalvård blir det enkelt och smidigt att skapa en attraktiv arbetsplats som bidrar till högre arbetsglädje, lönsamhet och effektivitet.

Att lösa lokalvården med hjälp av en bemanningstjänst är ett kostnadseffektivt och smidigt sätt. Personal hyrs in för precis den tid som behövs. Detta skapar en god översikt över personalkostnaderna och ger en bra flexibilitet och enkelhet. Med Lexmans bemanningstjänster inom lokalvård kan du få hjälp några timmar, en hel dag eller under ett längre tidsspann. Vi erbjuder bemanning vid akuta behov, semesterledigheter, föräldraledigheter, sjuknärvaro och arbetstoppar. Våra konsulter är utbildade för uppdragen när de kommer till arbetsplatsen. Du behöver inte arbetsleda och utbilda personalen utan kan istället ägna dig åt kärnverksamheten. Vi lägger alltid stort fokus på att matcha rätt konsult till uppdragen men har en även en nöjd kund-garanti som innebär att du kan avbryta ett uppdrag eller byta ut personal om du av någon anledning inte skulle vara nöjd. Att hyra personal via Lexman är ett bra sätt att testa ny personal inför en rekrytering. Flera av våra konsulter har blivit erbjudna tjänster på de arbetsplatser de varit ute på och det är vi extra stolta över.

Tjänster inom lokalvård

Livsmedelsbutiker
Daglig lokalvård
Golvvård
Storstädning
Fönsterputs
Flyttstädning
Byggstädning

Vi städar
Skolor
Kontor
Butiker
Trappor
Vårdmottagningar
Centrumanläggningar
Garage
Lägenheter
Lager och industrier

Vi har över 200 konsulter och med vår expressbemanning kan vi vara på plats ofta inom en timme. Du når oss enkelt via telefon eller via vårt bokningsformulär online. Våra styrkor är vår långa erfarenhet, att vi är rikstäckande och alla våra kompetenta och duktiga medarbetare. Vi vet att engagemang, noggrannhet och hög kvalitet ger resultat. Välkommen att kontakta Lexman när du vill ha rena och fräscha lokaler för en bättre arbetsmiljö för personalen och en trevlig lokal för kunder och besökare att vistas i!

Ladda ner produktblad

Boka personal online: Onlinebokning
Kontakta växeln för bokning: 070-748 01 68

Några av våra kunder

Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvård
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68

Maila oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vårt kontor >>

Medlemmar i