Vi är glada över att kunna dela några spännande nyheter från Lexman Bemanning, där vi fortsätter att bana väg för bemanningsexcellens i bageribranschen. Vårt uppdrag började med att vi tillhandahöll högkvalificerad bageripersonal till b.la. ICA Maxi Lindhagen. Nu har vi utökat vårt samarbete med ICA och tar ett steg vidare mot nya möjligheter.

Vi är stolta över att kunna meddela att Lexman Bemanning nu även bemannar ICA Maxi Gnista i Uppsala med bagare av högsta kvalitet!

Vi tror att framgångsrika relationer bygger på förtroende, kvalitet och engagemang, och vi har varit fast beslutna att upprätthålla dessa värderingar i varje steg vi tar. Att se dessa värderingar omvandlas till verklighet genom att få möjligheten att arbeta med ännu en ICA butik är otroligt inspirerande.

Vårt team av bagare är vältränade, passionerade och dedikerade till sitt hantverk. De producerar högkvalitativa bakverk som matchar ICA:s höga standarder. Det är tack vare deras skicklighet och engagemang som vi har lyckats expandera vårt samarbete med ICA.

Men det slutar inte där! Vi på Lexman Bemanning förblir engagerade i att utveckla och fördjupa våra befintliga affärsrelationer samtidigt som vi söker nya möjligheter. Vi strävar efter att erbjuda det bästa inom bemanningsservice till alla våra klienter, oavsett storlek eller sektor.

Vårt mål är att kontinuerligt växa, utvecklas och erbjuda vår unika mix av expertis och passion inom bageribranschen till fler företag runt om i Sverige. Och varje nytt samarbete, som det med ICA Maxi Gnista, tar oss ett steg närmare att nå detta mål.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka både ICA Maxi Lindhagen och ICA Maxi Gnista för deras förtroende och samarbete. Tillsammans ser vi fram emot att servera er fantastiska kunder de bästa bakverken Sverige har att erbjuda!

Framåt tillsammans, vi på Lexman Bemanning ser fram emot vad framtiden har att erbjuda!

Håll utkik för mer spännande nyheter och uppdateringar från oss!

Tack för att ni följer med oss på denna resa.

/Lexman Bemanning Team