Butiksbemanning med rätt kompetens

Lexman är en framstående aktör inom bemanningstjänster för detaljhandel och dagligvarusektorn. Vi har gedigen erfarenhet av att samarbeta med stora butikskedjor såsom ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross, vilket har gett oss unika insikter om hur man bygger upp och driver en robust och produktiv butik.

Vi har bred kompetens inom diverse uppdrag och kan därför matcha rätt butikspersonal till varje specifikt uppdrag. Våra medarbetare är välutbildade och har praktisk erfarenhet inom många områden, alltifrån varuhantering och kassatjänst till bageri och delikatessavdelningar. De är skickliga på att snabbt och effektivt anpassa sig till era arbetsuppgifter och system.

Låt oss bistå dig i att hitta den perfekta personalen för din verksamhet. Med vår sakkunskap, erfarenhet och nätverk kan vi stödja dig i att etablera och upprätthålla en driftsäker och effektiv verksamhet. Med oss vid din sida får du stöd i att rekrytera och bemanna dina butiker med de bästa.

Kontakta oss idag och låt oss visa hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Mejla oss Ring oss
Ica maxi bemanning av bagare

Lexman är en stor räddare för oss. Vi använder nästan dagligen bemanning i b.la. Bageriet och delikatessen. Personalen Lexman levererar lever upp till våra höga krav som vi ställer på vår egna personal.

ICA MAXI HANINGE
Citygross bemanning av bagare och delikatess

Använt oss av Lexmans tjänster under flera års tid. Vi tycker det är jätteviktigt att ha en bra relation med ett bemanningsföretag som funkar för oss. Oavsett om vi behöver personal till kassan, varuplock eller våra manuella avdelningar så fixar dem det.

CITY GROSS BROMMA
Ica maxi bemanning i kassa och varuplock

Samarbetet med Lexman gör att vi känner oss trygga att täcka eventuella sjukdomar och övrig personalbrist. Vi är jättenöjda med personalen vi får till alla avdelningar.

ICA MAXI BARKARBY

Expressbemanning

Lexman har en unik tjänst som kallas expressbemanning. Det innebär att vi kan vara på plats hos dig inom bara 60 minuter. Vi vet att en viktig faktor för att din verksamhet ska fungera är duktig personal och därför är våra konsulter alltid välutbildade och ger en exceptionell kundservice. Deras förmåga att arbeta i högt tempo ger dig den trygghet du behöver, så att du aldrig behöver oroa dig för driftsavbrott eller personalbrist.

Vi förstår vikten av flexibilitet och driftsäkerhet, så när det gäller att hantera svängningar i arbetsbelastningen eller akuta problem, tveka inte att vända dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en driftsäker och effektiv verksamhet, med vår expressbemanning.

Unik bemanningspool

Vi har en unik bemanningspool där vi utbildar konsulter som passar just din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hyrköp och rekrytering 

På Lexman erbjuder vi en specialiserad tjänst som vi kallar Hyrköp. Det är en optimal lösning för dig som söker nya medarbetare och vill utvärdera huruvida kandidaten passar för den specifika rollen innan permanent anställning sker. Hyrköp ger dig som arbetsgivare en flexibel metod för rekrytering, där du får möjlighet att pröva en medarbetares potential innan ett slutligt beslut tas.

Tjänsten Hyrköp är också utmärkt för de situationer när du som arbetsgivare är osäker på om den aktuella positionen kommer att vara långvarig. Genom att tillfälligt placera en individ i rollen under en bestämd tidsperiod, får du möjlighet att observera hur väl de presterar och kan sedan besluta om permanent anställning är det rätta valet. På så sätt kan Hyrköp hjälpa dig att minimera risken och ger dig möjlighet att bedöma en kandidat i praktiken innan ett slutligt åtagande görs.

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa er i morgon!

Skriv vilket företag du representerar, vad för typ av tjänst ni behöver och när ni behöver personalen. Vi återkommer till er inom 2 timmar under kontorstid

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel.

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

Jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

Eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
Kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
Apoteket etablering
Coop kassapersonal
Citygross bemanning av bagare och delikatess
Ica maxi bemanning av bagare
Hemköp varuplock och kassapersonal
Ica kassapersonal
Willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
Polfärsk plock av brödleveranser
Rent a mover flyttpersonal
Stilisterna flytt och inrednings personal
Multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
Emmaus
Direkten
Paradise
Sabis