Butiksbemanning med rätt kompetens

Lexman är en ledande aktör inom bemanning för detaljhandel och dagligvaruhandeln. Vi har omfattande erfarenhet av att samarbeta med stora butikskedjor såsom ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross, vilket har gett oss speciell kunskap om hur man skapar och driver en stark och effektiv butik. 

Vi har en omfattande kompetens inom olika arbetsuppgifter och har förmågan att matcha lämplig personal till varje specifikt uppdrag. Våra anställda är välutbildade och har praktisk erfarenhet inom en rad områden, såsom varuhantering, kassahantering, bageri och delikatessavdelningar. De är skickliga på att snabbt och effektivt anpassa sig till era arbetsuppgifter och system. 

Vi är här för att hjälpa dig hitta rätt personal för ditt företag. Med vår expertis, erfarenhet och kontakter kan vi hjälpa dig skapa och upprätthålla en smidig och effektiv verksamhet. När du har oss vid din sida får du stöd med att anställa och bemanna dina butiker med de mest kompetenta medarbetarna. 

Kontakta oss idag och låt oss visa hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Mejla oss Ring oss
ica maxi bemanning av bagare

Lexman är en stor räddare för oss. Vi använder nästan dagligen bemanning i b.la. Bageriet och delikatessen. Personalen Lexman levererar lever upp till våra höga krav som vi ställer på vår egna personal.

ICA MAXI HANINGE
citygross bemanning av bagare och delikatess

Använt oss av Lexmans tjänster under flera års tid. Vi tycker det är jätteviktigt att ha en bra relation med ett bemanningsföretag som funkar för oss. Oavsett om vi behöver personal till kassan, varuplock eller våra manuella avdelningar så fixar dem det.

CITY GROSS BROMMA
ica maxi bemanning i kassa och varuplock

Samarbetet med Lexman gör att vi känner oss trygga att täcka eventuella sjukdomar och övrig personalbrist. Vi är jättenöjda med personalen vi får till alla avdelningar.

ICA MAXI BARKARBY

Bemanning med expressleverans

Lexman erbjuder en unik tjänst vid namn expressbemanning. Det innebär att vi kan vara på plats hos dig inom endast 60 minuter. Vi är medvetna om att kvalificerad personal är avgörande för att din verksamhet ska fungera, vilket är därför våra konsulter alltid är välutbildade och ger enastående kundservice. Deras förmåga att arbeta snabbt ger dig den säkerhet du behöver, så att du aldrig behöver oroa dig för avbrott i driften eller brist på personal.
Vi förstår betydelsen av flexibilitet och pålitlighet, så om du behöver hantera svängningar i arbetsbelastningen eller akuta problem, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig att skapa en pålitlig och effektiv verksamhet, med hjälp av vår expressbemanning. 

Unik bemanningspool till din butik

Vi har en speciell grupp av medarbetare som vi tränar för att passa ditt företag perfekt. Denna grupp finns tillgänglig sju dagar i veckan för att hjälpa till med akuta problem eller för att arbeta enligt ett rullande schema. Kontakta oss om du är intresserad av mer information. 

Hyrköp och rekrytering 

På Lexman erbjuder vi en specialiserad tjänst som kallas Hyrköp. Det är en perfekt lösning för dig som letar efter nya medarbetare och vill bedöma om kandidaten passar för den specifika rollen innan en permanent anställning görs. Hyrköp ger dig som arbetsgivare en flexibel metod för rekrytering, där du har möjlighet att testa en medarbetares potential innan ett slutgiltigt beslut fattas. 

Hyrköps tjänst är även lämplig i de fall då du som arbetsgivare är osäker på om den nuvarande positionen kommer att vara långsiktig. Genom att temporärt placera en person i rollen under en specificerad tid, ges du möjlighet att bedöma deras prestation och sedan fatta beslut om att erbjuda en permanent anställning. På det sättet kan Hyrköp assistera dig med att minska risken och låta dig utvärdera en kandidat i verkligheten innan du gör en definitiv åtagande. 

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa er i morgon!

Skriv vilket företag du representerar, vad för typ av tjänst ni behöver och när ni behöver personalen. Vi återkommer till er inom 2 timmar under kontorstid

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel.

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis