Bemanning I Göteborg med rätt kompetens

På Lexman är vi en framstående aktör inom bemanning för butiker och lager inom detaljhandel och dagligvaruhandel i Göteborg. Genom att samarbeta med stora kedjor som ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross under lång tid, har vi skapat oss en oöverträffad förståelse för hur man bygger upp en driftsäker och effektiv verksamhet.

Vår omfattande erfarenhet inom olika uppdrag betyder att vi kan matcha rätt konsult för varje specifika uppdrag. Våra konsulter är utbildade och erfarna inom allt från att plocka varor och hantera kassa till att arbeta inom bageri och delikatessavdelningar. De är skickliga på att snabbt och effektivt anpassa sig till era arbetsuppgifter och system.

Låt oss stärka din verksamhet i Göteborg genom att hitta rätt personal för dina behov. Med vår expertis, kunskap och nätverk kan vi bidra till att skapa en driftsäker och effektiv verksamhet, oavsett om det gäller bemanning för butik eller lager. Kontakta oss idag och låt oss visa hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Mejla oss Ring oss
ica maxi bemanning av bagare

Lexman är en stor räddare för oss. Vi använder nästan dagligen bemanning i b.la. Bageriet och delikatessen. Personalen Lexman levererar lever upp till våra höga krav som vi ställer på vår egna personal.

ICA MAXI HANINGE
citygross bemanning av bagare och delikatess

Använt oss av Lexmans tjänster under flera års tid. Vi tycker det är jätteviktigt att ha en bra relation med ett bemanningsföretag som funkar för oss. Oavsett om vi behöver personal till kassan, varuplock eller våra manuella avdelningar så fixar dem det.

CITY GROSS BROMMA
ica maxi bemanning i kassa och varuplock

Samarbetet med Lexman gör att vi känner oss trygga att täcka eventuella sjukdomar och övrig personalbrist. Vi är jättenöjda med personalen vi får till alla avdelningar.

ICA MAXI BARKARBY

Expressbemanning

Lexman har en unik tjänst som kallas expressbemanning. Det innebär att vi kan vara på plats hos dig i Göteborg inom bara 60 minuter. Vi vet att en viktig faktor för att din verksamhet ska fungera är duktig personal och därför är våra konsulter alltid välutbildade och ger en exceptionell kundservice. Deras förmåga att arbeta i högt tempo ger dig den trygghet du behöver, så att du aldrig behöver oroa dig för driftsavbrott eller personalbrist.

Vi förstår vikten av flexibilitet och driftsäkerhet, så när det gäller att hantera svängningar i arbetsbelastningen eller akuta problem, tveka inte att vända dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en driftsäker och effektiv verksamhet, med vår expressbemanning.

Unik bemanningspool

Vi har en unik bemanningspool där vi utbildar konsulter som passar just din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hyrköp och rekrytering i Göteborg

Hos Lexman i Göteborg erbjuder vi en unik tjänst, känd som Hyrköp. Detta är en utmärkt lösning för dig som letar efter nya medarbetare genom rekrytering, men önskar att pröva personens lämplighet för uppgiften innan du erbjuder en permanent position. Hyrköp ger en flexibilitet i rekryteringsprocessen som låter dig testa potentialen hos kandidaterna innan du fattar ett definitivt beslut.

Denna tjänst, tillgänglig i Göteborg, är också perfekt för dig som är osäker på om den aktuella tjänsten kommer att bli permanent. Det ger dig möjlighet att ha en person i provanställning under en period för att se hur det fungerar och sedan bestämma om du vill göra anställningen permanent eller inte. Hyrköp minskar rekryteringsrisken för dig som arbetsgivare och ger dig möjligheten att utforska alternativen innan du tar ett definitivt beslut.

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman – Ett av Göteborgs ledande bemanningsföretag

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel.

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis