Bemanning I Stockholm med rätt kompetens

På Lexman är vi en framstående aktör inom bemanning inom detaljhandeln och dagligvaruhandeln i Stockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att samarbeta med stora aktörer som ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross, vilket har gett oss en enastående förståelse för hur man skapar en pålitlig och produktiv verksamhet.

Vi innehar gedigen erfarenhet av ett brett spektrum av uppdrag, vilket möjliggör att vi kan koppla rätt konsult till varje specifikt uppdrag. Våra konsulter är högkvalificerade och erfarna, kompetenta inom alla områden, från att plocka varor och arbeta i kassan till att sköta bageri- och delikatessavdelningar. De är skickliga på att snabbt och effektivt integrera sig i era arbetsuppgifter och system.

Genom att låta oss hitta rätt personal för din verksamhet kan du säkerställa att din verksamhet är effektiv och driftsäker. Med vår breda erfarenhet, djupgående kunskap och omfattande kontaktnät kan vi hjälpa dig att bygga upp en verksamhet som är både stabil och produktiv, oavsett om det gäller bemanning i butiker eller på lager.

Mejla oss Ring oss
ica maxi bemanning av bagare

Lexman är en stor räddare för oss. Vi använder nästan dagligen bemanning i b.la. Bageriet och delikatessen. Personalen Lexman levererar lever upp till våra höga krav som vi ställer på vår egna personal.

ICA MAXI HANINGE
citygross bemanning av bagare och delikatess

Använt oss av Lexmans tjänster under flera års tid. Vi tycker det är jätteviktigt att ha en bra relation med ett bemanningsföretag som funkar för oss. Oavsett om vi behöver personal till kassan, varuplock eller våra manuella avdelningar så fixar dem det.

CITY GROSS BROMMA
ica maxi bemanning i kassa och varuplock

Samarbetet med Lexman gör att vi känner oss trygga att täcka eventuella sjukdomar och övrig personalbrist. Vi är jättenöjda med personalen vi får till alla avdelningar.

ICA MAXI BARKARBY

Expressbemanning

Lexman har en unik tjänst som kallas expressbemanning. Det innebär att vi kan vara på plats hos dig i Stockholm inom bara 60 minuter. Vi vet att en viktig faktor för att din verksamhet ska fungera är duktig personal och därför är våra konsulter alltid välutbildade och ger en exceptionell kundservice. Deras förmåga att arbeta i högt tempo ger dig den trygghet du behöver, så att du aldrig behöver oroa dig för driftsavbrott eller personalbrist.

Vi förstår vikten av flexibilitet och driftsäkerhet, så när det gäller att hantera svängningar i arbetsbelastningen eller akuta problem, tveka inte att vända dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en driftsäker och effektiv verksamhet, med vår expressbemanning.

Unik bemanningspool

Vi har en unik bemanningspool där vi utbildar konsulter som passar just din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hyrköp och rekrytering i Stockholm

Lexman, baserat i Stockholm, erbjuder en unik tjänst som kallas Hyrköp. Denna tjänst är särskilt anpassad för dig som söker nya medarbetare i Stockholm och önskar utvärdera om de passar för uppgiften innan ni erbjuder dem en fast anställning. Hyrköp ger en flexibilitet i rekryteringsprocessen som låter dig testa potentiella medarbetare innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

Denna tjänst, tillgänglig i Stockholm, är också optimal för dig som är osäker på om den aktuella tjänsten kommer att vara permanent. Du får möjlighet att ha en person på provanställning under en bestämd tid och utvärdera hur det fungerar. Därefter kan du fatta beslut om du vill göra anställningen permanent eller inte. Hyrköp minimerar rekryteringsrisken för dig som arbetsgivare och ger dig möjlighet att testa innan du bestämmer dig.

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman – Ett av Stockholms ledande bemanningsföretag

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel.

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis