Bemanning I Örebro med rätt kompetens

Lexman är experter på att hitta rätt personal till butiker och matbutiker i Örebro. Vi har mycket erfarenhet av att jobba med stora kedjor som ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross. Detta har lärt oss hur man driver en trygg och smidig verksamhet.

Vi har hand om många olika typer av jobb, och kan därför hitta den bästa personen för varje uppgift. Våra konsulter kan en massa saker, som att fylla på varor, jobba i kassan, i bageriet och på delikatessavdelningen. De lär sig snabbt hur allt fungerar.

Vi kan hjälpa dig att få din verksamhet att fungera bra genom att hitta rätt personal. Vi har mycket erfarenhet och kontakter, så vi kan hjälpa dig att göra din verksamhet trygg och smidig. Ring oss idag, så kan vi visa hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Mejla oss Ring oss
ica maxi bemanning av bagare

Lexman är en stor räddare för oss. Vi använder nästan dagligen bemanning i b.la. Bageriet och delikatessen. Personalen Lexman levererar lever upp till våra höga krav som vi ställer på vår egna personal.

ICA MAXI HANINGE
citygross bemanning av bagare och delikatess

Använt oss av Lexmans tjänster under flera års tid. Vi tycker det är jätteviktigt att ha en bra relation med ett bemanningsföretag som funkar för oss. Oavsett om vi behöver personal till kassan, varuplock eller våra manuella avdelningar så fixar dem det.

CITY GROSS BROMMA
ica maxi bemanning i kassa och varuplock

Samarbetet med Lexman gör att vi känner oss trygga att täcka eventuella sjukdomar och övrig personalbrist. Vi är jättenöjda med personalen vi får till alla avdelningar.

ICA MAXI BARKARBY

Expressbemanning

Lexman har en unik tjänst som kallas expressbemanning. Det innebär att vi kan vara på plats hos dig i Örebro inom bara 60 minuter. Vi vet att en viktig faktor för att din verksamhet ska fungera är duktig personal och därför är våra konsulter alltid välutbildade och ger en exceptionell kundservice. Deras förmåga att arbeta i högt tempo ger dig den trygghet du behöver, så att du aldrig behöver oroa dig för driftsavbrott eller personalbrist.

Vi förstår vikten av flexibilitet och driftsäkerhet, så när det gäller att hantera svängningar i arbetsbelastningen eller akuta problem, tveka inte att vända dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en driftsäker och effektiv verksamhet, med vår expressbemanning.

Unik bemanningspool

Vi har en unik bemanningspool där vi utbildar konsulter som passar just din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar i veckan för att lösa akuta problem eller för att arbeta på ett rullande schema. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hyrköp

Lexman erbjuder vi en unik tjänst som kallas Hyrköp. Den passar perfekt för dig som är på jakt efter nya medarbetare, men vill testa om personen passar för uppgiften innan ni tillsätter tjänsten permanent. Hyrköp är ett flexibelt sätt att rekrytera personal som ger dig möjlighet att prova-på innan du bestämmer dig.

Denna tjänst är också perfekt för dig som är osäker på om den aktuella tjänsten kommer att bli permanent. På så sätt kan du prova att ha en person på plats under en viss period och se hur det fungerar, och sedan bestämma dig för att göra anställningen permanent eller inte.
Hyrköp är ett sätt att minimera risken för dig som arbetsgivare och ger dig möjlighet att prova-på innan du bestämmer dig.

Arbetsmetod

Så här blir du kund hos Lexman – Ett av Örebros ledande bemanningsföretag

1

Analys av behov

Tillsammans ser vi över behovet av personal för att ta fram rätt konsult som passar i er verksamhet.

2

Tillsättning av konsulter

Vi återkommer till er med ett urval av konsulter som har rätt utbildning och rätt kompetens. Vi bokar tillsammans in dom på schema hos er.

3

Leveransdag

Våra konsulter anländer till er i rätt tid, med rätt kompetens och med rätt klädsel.

Ring och boka personal så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare

jennie

Jennie
Utbokning

Boka personal online

Din epost dit bekräftelse av bokning skickas
070-748 01 68

Det går även bra att mejla din bokning till
bokning@lexman.se

Några av våra kunder

eko - bemanning med kassapersonal, varuplock
kavall - bemanning av cyklister och mopedförare
apoteket etablering
coop kassapersonal
citygross bemanning av bagare och delikatess
ica maxi bemanning av bagare
hemköp varuplock och kassapersonal
ica kassapersonal
willys varuplock och kassapersonal
Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
polfärsk plock av brödleveranser
rent a mover flyttpersonal
stilisterna flytt och inrednings personal
multisoft kundtjänst och administrativa tjänster
emmaus
direkten
paradise
sabis