Ditt Bemanningsföretag i Stockholm

Söker du efter ett bemanningsföretag i Stockholm så har du kommit rätt.

Lexman Bemanning är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom detaljhandeln och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även tjänster inom lager och ehandel.
Hos oss får ni snabb hjälp oavsett tidpunkt på dygnet. Vår bokning är öppen dygnet runt året om. Med vår Expressbemanning så har ni bemanningspersonal på plats i Stockholm inom 60 minuter.

Detaljhandeln – Vi samarbetar med alla stora kedjor inom detaljhandeln så som ICA, Willys, Hemköp, Coop och City Gross. Inom detaljhandeln hyr vi främst ut konsulter som bemannar kassa, varuplock, delikatess, bagare och e-handeln i butiken.

E-Handel – Året var 2009. NetXtra som Sveriges första ehandlare för matvaror slog upp dörrarna som gjorde det möjligt för kunder i Stockholm att beställa hem mat till dörren. Lexman fick uppdraget att bemanna med personal som plockade kundbeställningar. Sedan dess har vi bemannat Linas Matkasse, Mathem, Mat.se, Coop Online, PGW mm.

Lager – Bemanning av personal på Lager är också en stor del av vår verksamhet. Våra lagerkunder behöver främst hjälp med godsmottagning och truckförare. Även här har vi stora kunduppdrag hos b.la. NDI en av Sveriges största däckimportör , Stilisterna och Rent a Mover.

Boka personal via telefon eller online

Lexman är en enkel bemanningstjänst där du kan boka personal via telefon eller direkt online via ett webbformulär, och med vår expressbemanning kan vi ofta vara på plats hos dig inom 60 minuter. Vi vet att duktig personal är en av de viktigaste faktorerna för att verksamheten ska fungera och därför erbjuder vi välutbildade konsulter som ger bra service, kommer i rätt klädsel och arbetar i ett högt tempo. Genom att använda Lexman kan ditt företag blir mer effektivt och lönsamt. I vår unika bemanningspool finns konsulter som passar perfekt till din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar året runt och kan lösa både akuta problem samt bemanna arbetspass på rullande schema.

Lång erfarenhet av bemanningsbranschen

Lexman grundades 2005 och är idag ett av Sveriges ledande bemanningsföretag för detalj- och dagligvaruhandeln. Med vår gedigna erfarenhet av bemanningsbranschen ser vi till att du får en flexibel personalstyrka. Vi anpassar uppdraget efter ditt personalbehov och matchar utbildad och duktig personal till både stora och små arbetsplatser.