Din trygga bemanningspartner

Att hyra in kompetent personal när du behöver den är en snabb, smidig och flexibel lösning för både långa och korta uppdrag. Våra konsulter på Lexman kan täcka upp vid sjukskrivningar, uppsägningar, föräldraledigheter samt under semestertider. Du betalar endast för det arbete och den tid du behöver.

Läs mer

Bemanningstjänster till butiker

Boka personal via telefon eller online

Lexman är en enkel bemanningstjänst där du kan boka personal via telefon eller direkt online via ett webbformulär, och med vår expressbemanning kan vi ofta vara på plats hos dig inom 60 minuter. Vi vet att duktig personal är en av de viktigaste faktorerna för att verksamheten ska fungera och därför erbjuder vi välutbildade konsulter som ger bra service, kommer i rätt klädsel och arbetar i ett högt tempo. Genom att använda Lexman kan ditt företag blir mer effektivt och lönsamt. I vår unika bemanningspool finns konsulter som passar perfekt till din verksamhet. Bemanningspoolen finns tillgänglig alla dagar året runt och kan lösa både akuta problem samt bemanna arbetspass på rullande schema.

Lång erfarenhet av bemanningsbranschen

Lexman grundades 2005 och är idag ett av Sveriges ledande bemanningsföretag för detalj- och dagligvaruhandeln. Med vår gedigna erfarenhet av bemanningsbranschen ser vi till att du får en flexibel personalstyrka. Vi anpassar uppdraget efter ditt personalbehov och matchar utbildad och duktig personal till både stora och små arbetsplatser.

Välkommen till Lexman när du söker utbildad personal inom ehandel, delikatess, kassa och varuplock.

Prova oss kostnadsfritt idag! Gör en bokning online och ange rabattkoden augusti så får ni en konsult à nio timmar till valfri avdelning. Erbjudandet gäller endast nya kunder.