Ombyggnation och etablering

Tjänster inom ombyggnation och etablering.

Vi kan hjälpa till vid ombyggnationer och etableringar. Våra konsulter är initiativrika, noggranna och tar ansvar för arbetet från start till mål. Kontakta Lexman när det är dags att strukturera om arbetsplatsen efter ett koncept, organisera om arbetet eller vid en etablering av ett nytt kontor, en butik eller ett lager.

Vi kan hjälpa till med allt från att ställa om arbetet efter specifika behov eller ansvara för hela processen. Vi har erfarenheter av projektledning, nyetableringar, ombyggnationer, butiksutveckling, underhåll, sortimentsrevidering, avvecklingar, varumärkesförstärkning och arbetsledning. Vi matchar våra utbildade konsulter med rätt uppdrag för att arbetet ska bli så bra som möjligt. För att du ska känna dig trygg och säker erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti.

Lexman grundades redan 2005

Vi har sedan dess hjälp både små och stora företag med bemanning inom en mängd olika sektioner. Vi har lång erfarenhet av bemanningsbranschen och arbetar snabbt, effektivt och flexibelt. För oss är det viktigt att arbeta nära kunden och att våra konsulter har rätt utbildning för uppdraget.

Rikstäckande bemanningsföretag med över 200 konsulter

Vi kan hjälpa till med bemanning vid arbetstoppar, sjukdomar och föräldraledigheter men även för ombyggnationer och nyetableringar. Med Lexman kan du anpassa personalstyrkan efter behoven, du betalar helt enkelt för den tid och det arbete du behöver. Att anlita personal via ett bemanningsföretag kan också vara ett bra sätt att lära känna ny personal för framtida anställningar. Flera av våra konsulter har fått tjänster på arbetsplatser där de tidigare arbetat på uppdrag.

Tjänster

Nyetableringar
Ombyggnation
Projektledning
Sortimentsrevidering

När du behöver bemanning till ett uppdrag är du varmt välkommen att kontakta Lexman. Du når oss enkelt via telefon. Vår växeltelefon är öppen dygnet runt och gör du en bokning när kontoret är stängt behandlar vi bokningen nästkommande dag klockan 06.00. Vi har även ett enkelt och smidigt bokningssystem online. Du får snabb återkoppling och behöver du bemanning riktigt snabbt kan du göra en expressbokning. Då kan vi ofta vara på plats redan inom 60 minuter.

Med vår unika bemanningspool kan vi utbilda konsulter efter just din verksamhet. Våra konsulter blir då experter på arbetet och kan finnas tillgängliga för att lösa akuta bemanningsuppdrag eller schemaläggas på ett rullande schema. Välkommen till Lexman när du söker bemanning!

Ladda ner produktblad

Boka personal online: Onlinebokning
Kontakta växeln för bokning: 070-748 01 68

Några av våra kunder

Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvård
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68

Maila oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vårt kontor >>

Medlemmar i