Lager, logistik & E-handel

Bemanningstjänster.

Bemanning genom Lexman är en snabb, effektiv och flexibel lösning. Hos oss kan du hyra in personal när du behöver arbetskraft. Vi kan hjälpa till att täcka upp för sjukskrivningar, föräldraledigheter, under semestertider och vid säsongstoppar – till exempel vid Black Friday och jul. Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag och  våra konsulter är utbildade och redo både för korta uppdrag och för mer långsiktiga uppdrag alla dagar i veckan, året runt. När du behöver bemanning till lager, logistik och e-handel är Lexman ett bra val. Vi kan agera som inhyrd personal men vi kan även hjälpa er med hela driften. Vi erbjuder en smart helhetslösning med allt från arbetsledning till inleveranser och utleveranser till kund.

Tjänster

Orderplock
Varuplock
Kordinator
Arbetsledning
Truckförare
Chaufförer

Det kan vara svårt att effektivt planera vilken arbetsstyrka man behöver vid olika tidpunkter och då är ett bemanningsföretag en snabb och smart lösning för en konkurrensutsatt marknad. Du hyr helt enkelt in den personal och den kompetens du behöver för stunden. Lexman erbjuder lösningar och konsulter som kan vara avgörande för ditt företag. Redan 2006 började vi bemanna inom e-handeln och har hjälpt både stora och små företag. Vi har till exempel varit med och startat upp NetXtra och bemannat till exempel Linas matkasse, Coop Online, Mat.se och Mathem.

När du hyr in personal via Lexman vet du exakt vilka kostnader du kommer att få och betalar bara för de timmar våra konsulter arbetar. För att du ska kunna känna dig trygg och säker erbjuder vi en nöjd kund-garanti som innebär att du inte betalar om konsulterna inte uppfyller kraven. Att anlita personal via Lexman kan också vara ett bra sätt att lära känna ny och potentiell personal för framtida anställningar.

Kontakta Lexman när du behöver bemanning inom lager, logistik och e-handel. Du når oss enkelt via telefon eller via vårt bokningsformulär online. Vi erbjuder bemanning med allt från varuplockare, truckförare och chaufförer till tredjepartslogistik och helhetslösningar. Ibland behöver du kanske varuplockare för att hinna med dagens beställningar och leveranser och ibland kanske du behöver en lösning för ett längre uppdrag. Vi på Lexman arbetar flexibelt för att möta dina behov och i vår unika bemanningspool kan vi utbilda konsulter som blir experter på en typ av verksamhet. Bemanningspoolen kan vara tillgänglig för akuta bemanningsproblem eller läggas på ett rullande schema.

Ladda ner produktblad

Boka personal online: Onlinebokning
Kontakta växeln för bokning: 070-748 01 68

Några av våra kunder

Lexman bemannar alla axfoods kedjor med kassapersonal, ehandel och varuplock
bemanningsföretag stockholm butik ehandel lokalvård
Ring oss

Huvudkontor: 070-748 01 68

Maila oss

Epost: info@lexman.se
Hitta till vårt kontor >>

Medlemmar i